Assortiment

Assortiment

Top kwaliteit

4 Fruit Company voert een enorm breed assortiment aan groenten, fruit en een aantal exoten dat steeds verdere uitbreiding vindt. Het assortiment komt, buiten de landen rond de Middellandse Zee, uit Zuid-Afrika, Zuid-Amerika, USA en vele Aziatische – en Afrikaanse landen.

Jarenlange ervaring, de beste productkennis en betrouwbare leveranciers zorgen bij 4 Fruit Company voor een garantie voor topkwaliteit van producten. Wij voeren een breed assortiment met verschillende soorten groenten, fruit en een aantal exoten. Onze trouwe relaties maken het mogelijk om het hele jaar door goede producten tegen scherpe prijzen aan supermarktorganisaties, traditionele grossiers, exporteurs en de markthandel binnen de gehele Europese Unie te leveren.

Na een explosieve groei en inmiddels vier verhuizingen heeft 4 Fruit Company eind 2006 het huidige pand aan de Handelsweg nr. 30 in Ridderkerk betrokken. Deze vestiging voldoet aan de hedendaagse eisen. Er zijn onder meer geconditioneerde voorwerkruimten en vijftien koelcellen, die een totale opslagcapaciteit van ruim 4.000 pallets hebben. De producten krijgen bij ons een behandeling op topniveau, waardoor er tijdens transport en opslag niets van de kwaliteit verloren gaat.

THE FRESH CONNECTION

4 Fruit Company houdt ook een vinger aan de pols in het land waar de groenten en het fruit vandaan komen, maar ook tijdens het vervoer. Dat gebeurt op een geavanceerde en adequate manier door vaste partners, die beschikken over het modernste materieel. Constant contact met de chauffeur en temperatuurcontrole van de lading zorgen ervoor dat de kwaliteit wordt geleverd, die de klant van ons verwacht. Bij binnenkomst vind er altijd een uitgebreide kwaliteitscontrole plaats.

De kracht van 4 Fruit Company is het vertrouwen. Dat is er bij onze leveranciers in bijvoorbeeld Zuid-Europa, Noord- en Zuid-Afrika, het Midden-Oosten, maar ook bij onze afnemers. Dat doen we niet alleen voor standaardproducten als sinaasappelen, mandarijnen, grapefruits, citroenen en alle soorten groenten, maar ook voor vele soorten zacht fruit zoals meloenen, steenvruchten en druiven.

Het hele jaar door bezoeken wij onze leveranciers over de gehele wereld, zodat wij continu op de hoogte zijn wie het lekkerste fruit en de mooiste groenten tegen aantrekkelijke prijzen kunnen leveren. Bij 4 Fruit Company werken mensen die door de vele jaren een specifieke productkennis hebben opgebouwd. Zij zijn door de wol geverfd én daar kunt u als afnemer van mee profiteren…
Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, vanzelfsprekend kunnen wij u desgewenst over ons hele assortiment informeren.